MARTA TRENZANO XIMO PUIG PALAU DE LA GENERALITAT LA VEU D'ALGEMESÍ

Ximo Puig i Marta Trenzano en el Palau de la Generalitat. LVA

Marta Trenzano qualifica d’urgent la construcció de la rotonda del Camí de la Creueta, cobrir la séquia de Sollana, l’ampliació del centre de salut, donar una eixida a l’edifici desmantellat del barri de la Raval i canviar la coberta del col·legi Ribalta.

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha rebut en audiència oficial a l’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, en el Palau de la Generalitat. En el transcurs de la reunió, l’alcaldessa ha transmés a Puig les necessitats més urgents de la ciutat i en les que ja estan treballant els regidors amb les diverses conselleries.

Marta Trenzano ha fet insistència a construir una rotonda al final del camí de la Creueta, una eixida de la ciutat que dóna accés també a zones escolars i esportives. Una altra petició és cobrir la séquia de Sollana, que en els trams d’Algemesí arriba als cinc metres de profunditat. També s’ha abordat l’ampliació del centre de salut, un projecte que es va presentar l’any 2011 però que encara no s’ha dut a terme, canviar la coberta d’amiant deteriorada de l’espai destinat a activitats esportives del col·legi Ribalta i buscar una eixida a l’edifici desmantellat del barri de la Raval.

L’alcaldessa d’Algemesí hi ha assenyalat que es tracta de temes “importants de la ciutat, dels quals les diverses conselleries ja tenen informació perquè en aquests mesos els regidors ja han iniciat gestions per a tractar de desbloquejar-los”. Marta Trenzano ha destacat el fet que el president Puig “m’haja citat per a preocupar-se dels problemes dels ciutadans la qual cosa mostra una canvi important de tarannà”.

Font: algemesi.net