Els rogets aconseguiren igualar el gol de Borja a la primera part gràcies a un remat de Ferran, també a baló parat, i continuaren la ratxa d’empats davant el segon classificat.

Apretà el Dénia als primers minuts de partit encara que prompte l’Algemesí va donar senyals de vida. No obstant això, no hi hagué un gran nombre d’ocasions al primer període. Els alacantins desplegaren el joc per ambdues bandes amb jugadors ràpids com Borja i Renzo que tractaven d’enviar balons al sempre perillós Panucci (20 gols en lliga). L’Algemesí no dubtà en enviar el baló cap a dalt si l’eixida no era clara. Al minut 22 arribà el primer tir clar del partit. Alberto disparà des de fora de l’àrea però no trobà porteria. Els dos equips tingueren ocasió de clavar balons a la recerca de perill amb corners i faltes des del costat però no crearen perill fins que al minut 36 el Dénia va trobar la forma d’obrir el marcador. Pannucci va treure una falta i Borja anotà el 0-1. Abans del descans els del Municipal reclamaren un penalti comés a Aitor y no pitat, i l’algemesinenc va disparar a les mans de Tonet.
Després del pas per vestuaris el Dénia va voler anar pel segon però amb no moltes ganes i eixa apatia l’aprofità un Algemesí que ficà ganes. Adrian penjà un baló perquè Ferran cabotejara per damunt d’un Tonet que es quedà mirant. Després del gol Litos va xutar des de fora l’àrea però se li’n va anar per poc. Fins a tres ocasions clares va tenir el Dénia per trencar l’empat pero Javi es va fer gran en la seua àrea i evità tot el perill per a què l’Algemesí sumara un punt molt valuós.
L’equip del Municipal visitarà aquesta pròxima setmana al Portuarios, un equip, el del Port de Gandia, que encara te opcions d’accedir als llocs nobles de la classificació, per això no serà un partit fàcil per a un equip que està ficant tot de la seua part per a poder salvar la categoria.
Fitxa tècnica:
Algemesí CF: Javi, Eric, Pascu (Iñaki, 29′), Ferran, Rafa, Carlos, Adrian (Adrián, 90′), Cámara, Iván, Litos i Aitor (Vargas, 65′).
CD Dénia: Tonet, Edu, Cardona (Céspedes, 56′), Ribes, Panucci, Paco, Alberto, Miguel, Álex, Renzo (Josep, 80′) i Borja.
Gols: 1-0 Borja (36′); 1-1 Ferran (56′).
Arbitre: Calabuig Llobregat. Amonestà pels locals a Litos. Pels visitants a Renzo.
Incidències: Partit disputat a l’Estadi Municipal.