algeme3si cf promeses sueca llluchAmb tan sols dos entrenaments es va notar el passant dissabte la mà del nou tècnic de l’equip roget, que a la primera part, en la que es va avançar en el marcador, va fer un recital d’intensitat,. El físic i la indisposició de canvis minvaren l’equip al segon temps i el Promeses va aconseguir la remuntada.
Sense encara tindre la fitxa tramitada, tant Lluch com Miguel, els nous entrenadors del club, es posicionaren a la part de darrere de la banqueta i començaren a manar sobre l’equip amb el partit ja començat. Intensitat i ordre foren les principals millores observades des dels primers minuts de joc. Els locals començaren increpant la porteria del Carlos Llopis amb la treta de diverses tretes de cantó de forma consecutiva. Al 19′ un error defensiu dels suecans el va aprofitar Matias per a arreplegar el baló a la frontal de l’àrea, avançar uns metres i amb un tir ras i dur avançar als seus, 1-0. No va ser fins passada la mitja hora quan el Promeses va disparar a porteria. Edgar primer y Josep després, amb un tir des de lluny, provaren els reflexos d’un Yeray que va desbaratar les accions. Amb avantatge en el marcador i un gran desgast s’arribà al descans.
Després del pas per vestuaris el Promeses va eixir fort, però l’ocasió més clara la va tindre Aitor que es va trobar un baló a l’àrea i disparà una mica centrat atrapant fàcil el baló el porter. Quatre minuts després, gràcies a una falta inexistent prop de l’àrea, el arrossers empataven. Amb poc temps de reacció la remuntada es feia efectiva al minut 58. El visitant Raúl feia l’1-2 aprofitant la feblesa defensiva rogeta. Als suecans els havien vingut bé uns canvis que els locals no havien pogut fer per culpa de la manquesa d’efectius. Així i tot Hinestrosa va tindre a baló parat l’ocasió de l’empat, eixint el baló fregant l’escaire. El tercer el va fer Pablo Ferrer amb un remat de cap, deixant noquejat a l’equip de Lluch que te feina que fer per recuperar, sobretodo, físicament un equip al que li costa la finalització de partits.
La próxima setmana l’Algemesí es desplaça per jugar davant el Levante Alfafar, un equip amb tan sols tres punts mes.
Fitxa tècnica
Algemesí CF: Yeray, Jonathan, Aitor, Hinestrosa, Azorin, Bryan (Borys, 82′), Óscar Sala, Nico, Edgar, Avellana i Matías.
CF Promeses Sueca: Carlos Llopis, Adrián Martínez, Pablo Serrano, Fulgencio (Calzado, 36′), Edgar Vargas (Jaume, 82′), Carlos Ribera, Salvador Pascual, Carrasco (Pablo Ferrer, 69′), Silvio (Raúl, 46′), Josep Baldoví i Cristian Moll.

Gols:
 1-0 Matías (29′); 1-1 Edgar Vargas (54′); 1-2 Raúl Escrivà (58′); 1-3 Pablo Ferrer (77′).
Àrbitre: Ripoll Berenguer. Amonestá pels locals a Óscar Sala i Hinestrosa. Pels visitants a Carlos Ribera, Salvador Pascual, Josep Baldoví, Pablo Ferrer i Pablo Serrano.