Algemesí CF alginet canals la veu d'algemesi moisés castell

L’Algemesí va tindre ocasions de marcar. MOISÉS CASTELL

Durant gran part dels minuts els locals portaren el pes de l’encontre destacant el gran treball dels homes de Navarro en defensa. Als últims 20 minuts el porter local i la falta de definició privà als algemesinencs d’emportar-se algun premi i contrarestar el gol del local Pedrito. Tot i la derrota, una victòria en alguna de les dues jornades que resten assegurarà la permanència a Preferent.

Altra vegada l’Algemesí tornà de vuit en un encontre en el qual va saber aguantar a un rival que es jugava gran part de les seues opcions d’entrar en la promoció d’ascens.
Des del començament l’Alginet agafà per ell la possessió de l’esfèric i intentà profunditzar per les bandes deixant lliure el carril del mig. Tot i això els rogets no van patir llevant dues rematades de Stiven que no trobaren porteria. Al minut 17, en una de les primeres aproximacions, Vargas rematà de cap a gol però el linier l’anul·la el que haguera pogut ser el 0-1 per fora de joc. L’Algemesí va estar a punt d’enfilar els vestuaris amb adventaje en el marcador, de no ser per l’aparició d’Eric per terra que evità el gol d’Anton en una jugada dins l’àrea.
En la segona meitat el domini continuà sent d’uns locals que trobaren premi al minut 71 després de diversos rebutjos de Javi que evità el gol en primera i segona instancia fins que Pedrito, de tacó, ficà el primer i únic gol del partit. Després del gol l’Algemesí es tirà amunt i acorralà a l’Alginet en la seua part del camp. Aitor, Adrià i Ivan tingueren ocasions clares per haver establert l’1-1 en el marcador, però la falta de punteria i algunes mans salvadores d’Eric evitaren un gol que buscaren fins al final.
La derrota del Pego (0-2) deixa a l’Algemesí amb opcions de permanència sempre i quan aconseguisca una victòria en alguna de les dues jornades de campionat que resten. La primera oportunitat la tindran els rogets a casa aquest pròxim cap de setmana front al Xàbia, un equip que en aquesta jornada, després de caure en casa de l’Alcoià B, s’ha quedat sense opcions d’arribar a les posicions nobles de la classificació.

Fitxa tècnica:

UD Alginet: Eric, Pachu, Braihan, Stiven (Dani, 66′), Filip (Chato, 60′), Cristian (Mendoza, 17′), Esteban (Raúl, 66′), Caseta, Bernat, Pedrito i Chicle.

Algemesí CF: Javi, Ferran, Antón, Rafa, Adrián, Carlos (Pascu, 90′), Vargas (Renzo, 80′), Raül (Ivan, 77′), Carlitos, Aitor i Eric.

Gols: 1-0 Pedrito (70′).

Àrbitre: Amorós Ramírez. Amonestà pels locales a Chato.

Incidencies: Partit disputat a La Forana d’Alginet.