algemesi cf la veu d'algemesiEls rogets es van refer del gol matiner de l’equip local i quasi acaben remuntant un partit que finalment van empatar.
No s’havien completat els primers dos minuts de joc i, de córner, Pimi inaugurava ràpidament el marcador de El Morer de Cocentaina en l’eixida d’una treta des del costat aprofitant-se d’un error de marcatge de la defensa algemesinenca.
Tot i el gol en contra, l’Algemesí no es van tirar arrere, davant un contrincant que va caure al Municipal quan anava als llocs capdavanters de la taula, malgrat açò no va haver-hi ocasions clares fins al descans.
Al segon temps l’Algemesí es van llançar descaradament a l’atac i va aconseguir l’empat (min. 76) gràcies a Litos que es va fer amb un refús en l’àrea i amb una sabatada forta va aconseguir anotar l’1-1. El gol va aportar vitalitat a un equip que ho va intentar fins al final i que va gaudir d’ocasions per haver tombat a un Contestano que fins ara no sap el que es perdre al seu estadi. Rafa, en diverses ocasions, va estar prop d’un gol que al final no va arribar.
Amb aquest empat l’equip aconsegueix un punt en un tram decisiu de la temporada en el qual afrontarà un exigent calendari enfrontant-se a equips de la part alta del tauler. La setmana vinent, novament, jugarà com a visitant, aquesta vegada a Gandia.
Fitxa tècnica:
CD Contestano: Vicent Payá, Trenzano, Jose Payá (Auriñà, 61′), Micó, Lerma, Sanjuan, Andoni, Diego (David, 72′), **Juanmi (Imano, 43′), Pablo i Capsir (Vila, 46′).
Algemesí CF: Javi, Carlos (Pascu, 67′), Ferran, Renzo (Iñaki, 46′), Eric (Iván, 53′), Adrián, Raúl (Gonzalo, 75′), Rafa, Antón, Vargas i Litos.
Gols: 1-0 Pimi (2’); 1-1 Litos (76′).
Àrbitre: Crespo Calero. Va amonestar pels locals a Lerma, David i Micó.Pels visitants a Eric, Carlos, Adrián, Ferran i Pascu.
Incidències: Partit disputat al Municipal ‘La Morera’.