El segell discogràfic valencià Atòmic Records, publica el single «Estima’m» de NAINA, una de les joves promeses de la música valenciana.

LVA.-  La cantant d’Algemesí estrena la cançó “Estima’m”, la seua carta de presentació al públic amb un tema ple de sentiments i tant personal que, fins i tot, se l’ha tatuat a la pell.

NAINA és la frescor, la innocència i la fermesa. Aquesta jove compositora ens transporta, amb les seues lletres carregades de sentiment i melodies minimalistes, al record dels primers amors i les ganes d’esprémer la vida. Amb el teclat i la guitarra aconsegueix crear la banda sonora perfecta amb la qual acompanyar les emocions derivades d’aquestes primeres vegades.

“Estima’m”, el seu primer tema, parla del primer amor, de les pors, dubtes i emocions davant d’aquestes primeres experiències. El minimalisme de la música amb la veu, evoca una banda sonora delicada i vibrant, capaç de provocar una infinitat d’emocions.

La lletra, elaborada després del torrent de sentiments derivats de la puresa d’aquest amor, ens recorda la necessitat de gaudir cada moment sense importar la seua durada.

Aquesta cançó, produïda per Mark Dasousa en Atòmic Studio, va veure la llum el passat 8 de juny amb la seua publicació a Spotify, però no ha sigut fins tres dies després quan es va estrenar el videoclip que ha acompanyat el llançament, obra de Holistiks Media baix la direcció de Tano Gomar.

– Spotify: https://open.spotify.com/track/5zqfIHG4LQyHjDUbYS0cpV

– YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=tKgwEg_EZMc