La directiva del club roget ha decidit acabar la seua relació esportiva amb el tècnic a causa de la dinàmica de l’equip tant en resultats com en joc.
El tècnic Vicent Navarro que va arribar al club fa quasi un any i mig després de la no continuïtat d’Antonio Burguete i que va continuar al club, tot i el descens de Preferent a 1ª Regional, no seurà més a la banqueta del Municipal. El passat dilluns, a pesar de guanyar el dia d’abans a Sueca (primera victòria fora en 2 anys), la directiva, després de mantenir una reunió extraordinària, va decidir prendre la decisió d’acabar amb la relació esportiva que unia Navarro i al club. La irregularitat quant a resultats i joc havia dut a l’equip, fins i tot, a ocupar posicions de descens a Segona Regional. Des del club es busca així una reacció que puga dur l’equip a ser més regular durant la competició i buscar objectius més ambiciosos.
Poc menys de 48 hores després, el club anunciava la contractació de Vicent Granell Lluch, un tècnic alginetí, també exjugador de l’entitat a finals dels 80 i principi dels 90, que arriba amb piles carregades i molta il·lusió, a més, junt a ell, també aplega Miguel Boix que ocuparà el càrrec de segon entrenador. Lluch, que ha sigut coordinador de l’escola de Futbol de l’UD Alginet durant 2 anys, ha treballat també a altres equips com el CD Castelló (al primer equip i al filial), al Almansa (Tercera Divisió) o al Catarroja CF, també a Tercera. A més ha treballat al costat de tècnics de superior categoria com el valencià Oltra (ara al Còrdova CF) o Álvaro Cervera (Cadis CF).
Aquest cap de setmana Lluch tindrà la seua primera prova de foc al Municipal on haurà d’enfrontar-se al Promeses Sueca, actual tercer classificat.