Rosalía Lloret, experta del món digital, parlarà de les noves oportunitats de negoci per als mitjans de proximitat.

AMIC.-  El proper dilluns 18 de novembre a les 11.30h tindrà lloc a València la 1a Jornada de Mitjans d’Informació de Proximitat. El Saló Marina de l’hotel Senator Parque Central acollirà dues ponències de primer nivell i un posterior dinar relacional. Un esdeveniment que també servirà per presentar l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians, formada per més de trenta mitjans, impresos i digitals, entre els que està La Veu d’Algemesí, i els seus projectes de futur.

Així doncs, la jornada es compondrà de les següents ponències: obrirà Susana Lluna, llicenciada en periodisme i consultora en estratègia digital, que parlarà de la creació d’estratègies digitals per a empreses. A continuació, serà el torn de l’experta del món digital Rosalía Lloret, directora de relacions institucionals i públiques de l’associació d’editors europeus OPA. Sota el títol “Hi ha vida més enllà dels gegants digitals? Noves oportunitats de negoci per als mitjans” Lloret  farà una conferència enfocada als mitjans digitals de proximitat.

Durant la jornada, que comptarà amb la presència d’autoritats institucionals, es presentarà l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians. A l’acabar, es conclourà amb un dinar relacional i de debat obert.

L’AMIC Valencians es presenta com una oportunitat per mostrar la força d’anar junts, les capacitats, utilitats i sinergies que es generen amb un treball en xarxa i compartit.