ies bernat guinovartEl President de l’AMPA del IES Bernat Guinovart ha enviat a tots els membres de l’associació un escrit on els comunica la reapertura de la cantina, tancada des de 2017. L’AMPA ja va explicar en una nota de premsa el seu descontent amb Conselleria per la gestió d’aquest asumpte.

Carta de Félix Aranda, president de l’AMPA del IES Bernat Guinovart.

Com ja sabeu, hem estat molt de temps sense cantina al Centre. Les nostres filles i els nostres fills han estat fent ús de les màquines d’autovenda i apanyant-se com han pogut. Aquesta AMPA sembla que ‘s’ha especialitzat a resoldre temes espinosos. Si ja ens tinguérem que trencar el cap per a aconseguir les línies d’ESO i Batxiller que Conselleria ens negava, ara ens ha tocat lluitar per la cantina.

Des d’octubre passat, i gràcies al fet que formem part de FAMPA (l’agrupació d’AMPES) la nostra lluita i les nostres reivindicacions -i per què no dir-ho, la nostra pressió a Conselleria- ha fet que aquesta última posara en marxa les cantines bloquejades de 25 centres públics, entre elles, la nostra, que obrirà el proper dia 8 d’abril.

Com podeu veure les AMPA realitzem moltes funcions i la reivindicativa és fonamental per a que els nostres fills i filles puguen desenvolupar els seus estudis en les millors condicions i poder crear una comunitat educativa més forta, que al seu torn revertirà en el benefici de tots.