L’Algemesí, que vencia al descans per zero gols a dos, haurà de tornar al Camp Municipal d’Alfafar per jugar la segona part quan els dos clubs acorden una data després de la gran tempesta caiguda durant el transcurs del primer acte.
Aquests dies estan sent intensos, almenys, pel que fa a la meteorologia, i aquesta no ha sigut aliena a l’esport. L’Algemesí es va desplaçar ahir fins a Alfafar per enfrontar-se a des de les 17.30 hores al Levante-Alfafar, decretant-se el seu ajornament al temps de descans, després de suportar aigua, vent i rellamps, unint-se a la «festa» la pedra.
L’Algemesí, baix el comandament de Lluch, arrancà molt bé el partit. A l’11 ja formaven dues noves cares com són Adrián Rodríguez i Pablo Blanco, que ocupava la porteria rogeta en detriment de Yeray. Havien transcorregut 7 minuts de joc quan Óscar Azorin sorprenia propis i estranys amb un autèntic golàs des del mig camp, mereixedor del pròxim premi Puskas. Còmode sobre el terreny de joc, que empitjorava amb el pas dels minuts i l’aigua, l’Algemesí va pegar altra puntada passada la mitja hora de joc estrenant-se Óscar Sala com a golejador amb altre bon gol.
A la finalització del primer acte l’oratge no va donar treva, i amb el granis i la tempesta elèctrica damunt, el col·legiat Ochoa Rico decretà la suspensió d’un encontre que de moment no te data per reprendre’s, a pesar que es va deixar caure el dia 8 de desembre com a possible dia.