Algemesí participarà en la Fira Internacional de Turisme amb la mostra gastronòmica de l’Arròs d’Algemesí.

LVA.-  Algemesí estarà present en la Fira Internacional de Turisme, Fitur, que se celebra a Madrid aquesta setmana, per a mostrar al món el seu potencial com a destinació turística cultural de la mà de València Turisme. L’objectiu d’enguany és demostrar que la ciutat és molt més que Patrimoni de la Humanitat el 7 i 8 de setembre, quan se celebra la Festa de la Mare de Déu de la Salut. No obstant, a causa de les mesures sanitàries la programació de Fitur 2022 no contempla espectacles ni mostres de danses com altres anys.

Enguany, les activitats principals seran el divendres dia 21 amb el showcooking del ja conegut Arròs d’Algemesí de la mà de Josep Camarasa, president de l’Associació de Restaurants i Bars d’Algemesí i Jose Joaquin Poblador Adam, cuiner del bar algemesinenc La Cerveseta i la presentació d’Algemesí com a destinació turística junt amb el vídeo promocional El millor dels nostres somriures per part d’Edgar Bresó, regidor de Turisme.

En paraules seues: “estar de nou a Fitur és una gran oportunitat per a mostrar al públic i a les empreses dedicades al sector turístic les noves actuacions en les quals estem treballant per a posicionar a Algemesí en el mapa turístic nacional i internacional. A més, aquest any podrem compartir amb els visitants de Fitur l’arròs d’Algemesí; un producte original que esperem que es puga convertir d’aci a poc de temps en la marca gastronòmica del nostre poble.”

A més de les diferents activitats, el director del Museu Valencià de la Festa, Julio Blasco, acollirà als visitants en l’estand d’Algemesí que comptarà amb tota la informació sobre la Festa de la Mare de Déu de la Salut, el patrimoni algemesinenc més internacional i guardonat per la Unesco, i tota l’oferta econòmica i natural del municipi així com diferent marxandatge des del mateix dimecres dia 19 fins al diumenge 23 al pavelló destinat a la Comunitat Valenciana.