Algemesí presenta el Concurs de l’arròs d’Algemesí en La Mostra de Turisme a la Ciutat de les Arts de València.

LVA.-  La regidoria de Turisme de l’ajuntament d’Algemesí ha presentat en la Mostra de Turisme celebrada el passat cap de setmana a la Ciutat de les Arts de València, la recepta que servirà per a l’elaboració de l’arròs d’Algemesí el pròxim 28 de novembre de 2021 en el primer concurs gastronòmic que se celebrarà en la plaça Major de 10 h. a 14 h.

La recepta s’ha cuinat i explicat pels propietaris del bar “La Cerveseta” i s’han donat degustacions per a tots els assistents que van omplir en Showcooking de la fira i van gaudir de les explicacions de José i Miguel Poblador mentre sonava de fons la música de la muixeranga. L’esdeveniment es va convertir en una oportunitat per a promocionar la gastronomia de proximitat amb un plat els ingredients bàsics del qual són: l’arròs, l’anguila i la carabassa.

En paraules del regidor de Turisme Edgar Bresó, “es tracta d’una recepta elaborada per l’associació d’hostaleria d’Algemesí que recupera alguns ingredients habituals de la cuina dels nostres avis per a dissenyar un plat únic i original que ens permetrà la realització d’un esdeveniment gastronòmic de primer nivell a Algemesí el pròxim 28 de novembre, coincidint a més amb la celebració del X aniversari de la proclamació de les nostres festes de la Mare de Déu com Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO”.