firma-convenio-aguafa-caixa-rural-dalgemesi- la veu d'algemesiLa Caixa Rural d´Algemesí i l’Associació de Guadassuar d’amics i familiars de persones ambalzheimer Aguafa han signat un conveni de col·laboració amb l’objectiu prioritari d’ajudar a l’organització en la seua missió de convertir-se en els «Guardians de la Memòria» de les persones majors de Guadassuar, per mitjà d’aportacions econòmiques en els seus projectes i iniciatives socials, així com en la difusió de la seua labor de conscienciació de les generacions més jóvens
El conveni també contempla avantatges econòmics per a la pròpia organització així com per als seus socis i afiliats, per mitjà de condicions avantatjoses a les necessitats de finançament per a l’adaptació d’espais o per a obtindre recursos destinats a les persones amb alzheimer.
Entre estos avantatges està la possibilitat d’obtindre la nova targeta Affinity Visa de crèdit de pagament ajornat, exclusiva de l’Associació de Comerciants de Guaddasuar Agucos i Servicoop , de forma totalment gratuïta,la qual promou la millora de l’economia local, incentivant les compres i servicis en la ciutat.
El conveni era signat fa uns dies per la presidenta d’Aguafa, Sra. María Olmos i Camarasa i el director general de la Caixa Rural, D. Francisco Soler Jordá, tant des de la cooperativa de crèdit valenciana com des de l’associació s’ha destacat la importància d’este conveni, amb el que es pretén donar i rebre el suport necessari per a seguir amb la tasca diària.