agrupacio de comerç i servei d'algemesi acsa  fotoagencia valencia fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesíEn una societat globalitzada com l’actual on les grans empreses dominen els mercats i l’economia, el comerç local ha de lluitar cada dia per mantenir-se. Esta situació, agreujada per la llarga crisi econòmica i la pujança del comerç online, pot derivar -si no es prenen les mesures adequades- en la fi del comerç local. I com és ben conegut, un poble sense comerç és un poble mort.
Com tota crisi, la crisi del comerç local es pot convertir en una oportunitat, sempre que es busquen solucions i creen accions que fomenten el consum. Una d’estes solucions és l’associacionisme comercial, que és un potent dinamitzador del comerç local i un promotor socioeconòmic dels pobles.
En ACSA som ferms defensors de l’associacionisme, portem defensant-lo des de fa 25 anys. Associar-se és molt positiu perquè suposa posar en comú els problemes del sector, permet defensar els interessos comuns conjuntament, es té més força davant les institucions, facilita el desenvolupament, la innovació i la formació dels comerciants, i la creació de campanyes i promocions conjuntes. Els centres comercials tenen més facilitat per oferir preus i promocions atractives o notòries per obtenir clients que un botiguer individual que no pot fer front per si sol a este tipus d’accions.
A més, és important que els consumidors vegen el teixit comercial local com un conjunt unit i fort que els ofereix productes i serveis de qualitat, i amb una atenció i confiança que no poden tindre a un centre comercial.
En ACSA, per celebrar el nostre 25 aniversari, hem iniciat una sèrie d’accions i campanyes de promoció del comerç. El nostre objectiu a llarg termini és que la majoria de comerços i serveis de la nostra localitat formen part de l’agrupació. Perquè quants més comerços siguem, quanta més varietat de botigues i productes oferim, més fort i cert serà el nostre eslògan “Algemesí ho té tot”. I més viu estarà el nostre poble.