l'aurora dels llibres la veu d'algemesiAl mes de juliol l’alumnat que ha cursat quart de Primària i fins els que han acabat segon de Secundària podran realitzar uns tallers singulars a L’Aurora dels Llibres. De dilluns a divendres, i de 9:30 a 11:30, tindrà lloc el Taller d’estudi, dirigit al que desitgen perfeccionar la seua tècnica d’estudi i avançar amb el deure d’estiu. A partir de les 11:30 es realitzaran els altres tallers: Bones maneres, Escriptura, Jocs educatius i el que més èxit té, el de Karaoke.
Dilluns i dimecres és el torn dels futurs escriptors. Al taller d’Escriptura desenvoluparan la seua creativitat literària i seran sabedors d’una màxima que serveix per a totes les tasques: a escriure s’aprèn escrivint i escrivim del que llegim.
El taller de Bones maneres ocuparà el matí del dimarts i ens traslladarà a un altra època, quan les coses es demanaven per favor o un baixava de la vorera quan es creuava amb una persona major. Normes d’urbanitat velles que sonaran a nou als nostres joves.
I qui no ha gaudit amb un bon joc de taula un dia de pluja? Pues els dijous de juliol, després de l’estudi, es farà el taller de Jocs educatius: geografia, història, matemàtiques… preguntes i respostes, un guanyador i altres que ho seran.
Per últim, ara que tan de moda estan els concursos musicals televisius, L’Aurora dels Llibres es convertirà tots els divendres del mes de juliol en un xicotet escenari on es podrà traure l’art encantador que tots tenim dins. El taller de Karaoke és el més indicat per acabar la setmana amb un bon to.
També, al llarg de tot l’estiu, L’Aurora dels Llibres estarà a disposició de l’alumnat de tots els centres educatius del poble per facilitar-los els llibre de text que necessiten per al nou curs que a setembre comença