L’equip de govern (PSPV-PSOE i Esquerra Unida) i Més Algemesí proposaran al ple ampliar la proposta inicial amb la presència institucional dels regidors a la processó de la Verge del Pilar. Aquesta proposta es portarà a la pròxima sessió plenària prevista per al dimecres 21 de setembre.
En principi l’equip de govern i Més Algemesí van decidir que la representació institucional de la corporació municipal en actes religiosos se centraren en les tres processons de la Mare de Déu de la Salut el 7 i 8 de setembre, així com la processó de Sant Onofre, patró de la ciutat, el dia 12 de juny.
Ara la proposta s’amplia i se centrarà en l’assistència de la corporació municipal en aquest acte, com a representació institucional de l’Ajuntament d’Algemesí, el dia 12 d’octubre en la processó que en honor a la Verge del Pilar es du a terme en el barri del Carrascalet.
Des de l’equip de govern i Més Algemesí s’ha tingut en compte l’arrelament tradicional i històric d’aquesta festivitat, així com l’elevada petició per part dels veïns del barri per a comptar amb la presència de la corporació municipal en la presidència de la processó.