tornar a casa cementeri d'algemesí MISENT PRODUCCIONS MOD MOVISTAR+ À PUNT MÈDIA IVAC ICAA Roberto Bueso agencia prensa2 comunicación prensa periodismo fotoperiodismo carlos bueno moisés castell la veu d'algemesí

Moment del rodatge al cementeri vell d’Algemesí. MOISÉS CASTELL/Prensa2


La nostra ciutat ha sigut una de les localitzacions triades per a gravar part de la pel·lícula “Tornar a casa”. El seu equip ha estat hui dimecres gravant en el Cementeri Municipal.
“Tornar a casa” és una pel·lícula produïda per MISENT PRODUCCIONS i MOD amb la participació de MOVISTAR+ i À PUNT MÈDIA i amb el suport de l’IVAC i de l’ICAA. Tracta d’un jove músic anomenat Edu que viu en l’estranger i torna durant deu dies al seu poble per a assistir a les noces del seu germà. La tornada desperta en ell la necessitat de recuperar tot el que va deixar arrere, especialment a Alicia, l’eterna núvia del seu millor amic.
El llargmetratge està sent gravat entre Londres i València, i justament una de les localitzacions triades ha sigut Algemesí, concretament el seu cementeri, on dimecres pel matí va estar desplaçat l’equip amb el seu director, Roberto Bueso, al capdavant. Al costat d’ell part dels actors encapçalats per Gonzalo Fernández, Charlotte Vega, Pepo Llopis, Xavi Giner, Hugo Rubert, Carlo Blanco, Inma Sancho i Enric Benavent entre altres.