Estan elaborades pels orfebres locals, Agustín i Amaia, i incorporen el logotip oficial de l’Ajuntament d’Algemesí que les distingeix com a màximes representants.

LVA.-  El Saló de Plens de l’Ajuntament d’Algemesí va acollir el 17 d’octubre l’acte de lliurament de les pintes (“peinetas”) oficials a la Fallera Major Infantil de la Ciutat, Salut Oroval i Rubio i a la Fallera Major de la Ciutat, Carla Carbonell i Such.

Estes pintes, que les distingeixen com les màximes representants del col·lectiu faller d’Algemesí, han sigut elaborades pels orfebres locals, Agustín i Amaia, i en el seu dibuix predomina l’escut de la ciutat per a poder lluir-lo amb orgull en tots els actes fallers de l’exercici actual.

Així mateix s’aprofità este acte per a fer lliurament de la joia distintiva de la seua condició, a tots els integrants de la Delegació Infantil i a les Corts d’Honor.

De la mateixa manera es va entregar el distintiu que acredita la condició de membres de la Junta Local Fallera als seus nous integrants, així com al nou regidor de Turisme, Festes i Tradicions, Natxo Silvestre i a l’Alcalde d’Algemesí i president nat de la Junta Local Fallera, Jose Javier Sanchis.

La Fallera Major Infantil, Salut Oroval, va voler “agrair a l’Ajuntament el lliurament de les pintes, que lluiré amb orgull i responsabilitat”.

La Fallera Major, Carla Carbonell, destacà “que contínua sumida en un somni fet realitat. Agraïsc enormement el present i vull agrair l’afecte i col·laboració que m’han brindat tant l’Ajuntament com la Junta Local Fallera”.

El regidor de Turisme, Festes i Tradicions, Natxo Silvestre, va trasllar a tots els representants i a les Falleres Majors el desig de que “gaudiu molt de tots els actes fallers que venen per davant. És una experiència única que passa molt ràpid”.

Juanvi Talamantes, president de la JLF, va dir: “agraïsc la col·laboració contínua i permanent de l’Ajuntament per a continuar engrandint les festes falleres i que la programació cada dia siga mes àmplia i oberta”.

L’Alcalde d’Algemesí es va dirigir a les Falleres Majors, indicant “que les pintes que hui us entreguem, no són de l’Ajuntament, són de tota la ciutat, com a mostra d’agraïment per la responsabilitat assumida i per la labor de representació del municipi assumida”. També va destacar “que l’Ajuntament continuarà col·laborant estretament amb la Junta Local Fallera i que estudiaran totes les propostes i noves activitats plantejades”.