Va amenaçar de mort als vianants esgrimint una navalla i va entrar en el centre de salut forçant la porta posterior insultant i amenaçant greument al personal.

LVA.-  Agents de la Policia Nacional i de la Policia Local d’Algemesí van detindre a un home de 50 anys, d’origen espanyol, com a presumpte autor dels delictes d’amenaces greus, resistència i desobediència, després de pel que sembla amenaçar amb una navalla a diversos vianants, i forçar la porta d’un centre de salut per a accedir al mateix amenaçant als sanitaris que allí es trobaven i oposar gran resistència en el moment de la seua detenció. Se li va intervindre una navalla de 15 centímetres.

Els fets van ocórrer el 14 d’abril sobre les deu menys quart de la nit, després de rebre’s dues trucades en la Policia Local d’Algemesí, en la qual la primera alertava d’un home que amenaçava de mort des d’una terrassa als transeünts, mentre la segona alertava d’un home que amenaçava en via pública amb un ganivet als vianants que es creuava.

Immediatament els policies es van dirigir al lloc on va acudir també una patrulla de Policia Nacional, no localitzant a ningú amb les característiques facilitades, moment en el qual es va rebre una altra trucada alertant que a la porta d’un centre de salut es trobava un home molt agressiu, sense màscara, volent accedir a aquest. Segons les característiques que faciliten d’aquesta persona, els agents van sospitar que podria tractar-se d’aquest.

Ràpidament els policies es van presentar en el centre de salut i van observar a un home que portava una mà ficada en la butxaca i que coincidia amb les característiques del sospitós. Els agents en intentar identificar-ho aquest va mostrar una gran agressivitat i resistència, per la qual cosa després d’un forcejament, els agents van aconseguir reduir-lo i «engrilletarlo» per la seua pròpia seguretat.

Els policies li van intervindre una navalla d’uns 15 centímetres que portava en una butxaca, per la qual cosa després de realitzar diverses comprovacions, els policies el van detindre com a presumpte autor dels delictes d’amenaces greus i resistència i desobediència.

Seguint amb les investigacions, els policies van esbrinar que moments abans, l’ara detingut, havia entrat en el centre de salut forçant la porta posterior amb la navalla i havia començat a insultar i amenaçar als que allí es trobaven perquè li subministraren medicació per a relaxar-se.

En el trajecte a la Comissaria de Policia es va mostrar molt agressiu proferint amenaces de mort als policies.

El detingut, amb nombrosos antecedents policials, ha passat en el matí de hui a disposició judicial.