fallas algameí, mascletà, la veu d'algemesíQueda molt poc per a què la festa fallera arribe als carrers i amb ella les grans mascletades que el parc de Salvador Castell acollirà els dies 13, 17, 18 i 19 de març
Les falles arriben amb tot el seu màxim esplendor a la ciutat d’Algemesí. Aquest cap de setmana comencen els actes protocol·laris amb les mascletades. Diverses pirotècnies seran les encarregades d’inundar amb pólvora el Parc Salvador Castell d’Algemesí.
Les comissions falleres es concentraran als carrers del voltant del parc el diumenge dia 13 de març per gaudir de la pirotècnia Turís a les 14.00 hores i del seu espectacle pirotècnic. Així mateix, els tres dies de festa màxima, 17, 18 i 19 de març les comissions falleres i tots els algemesinencs podran acudir també a tres mascletades a la mateixa hora.
La pirotècnia Martí serà l’encarregada d’encendre la metxa el dia 17; el dia 18 la mascletada anirà a càrrec de Focs i Artifici Europlà i, per últim, el dia de Sant Josep, pirotècnia Valenciana farà gaudir del seu espectacle de pólvora.
Les mascletades compten amb un ampli suport del món faller i també de les empreses locals que patrocinen estes disparades. Enguany patrocinen Esteve Barberá Esteve, Restaurant Casino d’Algemesí, Macoalge, Construcciones Rubio, Sebrig construcciones, Asfri, Restaurant Poliesportiu, Martínez centro de gestión, Pons, Bettelecom asesores, Hijas de Carmen Esteve, Excavaciones Bou, Construcciones Molina Ferrandis, Albenfruit, Audio-net, Servijard, Idea Gràfica, Persiloz, Electrodomésticos Faus, Toldos López, Grup Berca distribucions, Benestar, Koiba Viatges, Contenedores y grúas Algemesí, J. Torrent, Restaurant 2r, Reviejo, Sala Marina, Celia Fernández Estética, Little Kings, Nou Pons, Fontanería Ubeda, Agustín y Amaya Orfebres, Mármoles Toldrá, Conti Rotul i l’Ajuntamient d’Algemesí.
Font: Algemesí.net