L’Escola de Música JMG societat musical d'algemesí eva tortajada la veu d'algemesiActivitats extraescolars a diferents col·legis del poble, l’adquisició de material interactiu, així com un nou equip directiu són les novetats amb les que l’escola de la Societat Musical d’Algemesí comença el curs acadèmic.
Aquest curs 2017-2018 l’Escola de Música JMG comença un nou projecte acadèmic amb molta il·lusió: a partir d’octubre professorat del centre impartirà classes extraescolars de música a les escoles “Verge del Pilar” del Carrascalet i “Ribalta”. Aquests centres han apostat per la jornada continuada i des de l’Ajuntament d’Algemesí s’ha comptat amb associacions locals per a realitzar algunes de les activitats extraescolars per les vesprades, entre elles la Societat Musical a través de l’Escola de Música JMG.
D’altra banda, des de la Societat Musical s’adquireix material musical constantment. Com cada any, s’ha comprat instrumental nou, el qual es cedeix de forma gratuïta per a que l’alumnat puga aprendre música en bones condicions i de forma molt econòmica. Però la novetat d’aquest curs ha estat l’adquisició de dues pissarres digitals amb les quals es pretén ampliar les possibilitats dins l’aula, així com proposar noves i divertides activitats a l’alumnat.
Fa temps que l’Escola de Música JMG creix en nombre d’alumnes i en qualitat dels seus ensenyaments. Aquest serà el quart curs consecutiu que el centre algemesinenc supera els 400 alumnes matriculats. Per tal de gestionar aquesta gran quantitat d’alumnat i les activitats que s’organitzen s’ha creat un equip directiu que ajudarà al director Òscar Albiach en la seua tasca; Eva Tortajada (Cap d’Estudis) i Cristina Gallego (Secretària) ja formen part de la nova directiva de l’Escola.