banda juvenil josep moreno gans la veu d'algemesiEn col.laboració amb el Centre Socio-Cultural del barri l’acte tindrà lloc el divendres 20 de maig a la Plaça d’Espanya.
El Centre Socio-Cultural del Carrascalet treballa des de fa anys organitzant activitats culturals i lúdiques, així com fomentant la integració de tots els veïns i veïnes del barri. En aquesta ocasió el que es pretén és donar a conèixer al veïnat a diferents associacions i agrupacions del poble,així com acostar a la gent del poble al barri i donar-los l’oportunitat de conèixer-lo.
L’Escola de Música JMG participarà en aquesta iniciativa amb un concert de les seues Bandes Infantil i Juvenil, que integrades per una trentena d’alumnes cadascuna i dirigides pels professors Jordi Girbés i Òscar Albiach, ens oferiran un divertit repertori que de segur agradarà a tots els públics.
La Societat Musical d’Algemesí, en aquesta ocasió representada per la seua Escola de Música, continua la seua línia de col·laboracions amb entitats, agrupacions i associacions amb l’objectiu de millorar les relacions entre els veïns del nostre poble i difondre la cultura musical.