sdr

L’esdeveniment tindrà lloc el pròxim divendres 5 d’abril a les 19.00 hores al Teatre Municipal i participaran un gran nombre d’alumnes de l’Escola.

Per cinquè any consecutiu l’Escola de la Societat Musical d’Algemesí dedica una de les seues audicions generals a una associació benèfica, amb la que es pretén que el veïnat del nostre poble conega la seua important tasca, així com sensibilitzar l’alumnat davant els problemes de la nostra societat. En aquesta ocasió la recaptació de la venda d’entrades de l’audició serà donada íntegrament a l’associació comarcal Dahak la Ribera, una ONG que s’encarrega de gestionar les acollides de xiquets i xiquetes refugiats en Sahara, que vénen a passar l’estiu amb famílies de tota la comarca.

Durant l’última setmana de març, voluntaris de l’associació visitaran l’Escola de Música per tal d’explicar a l’alumnat la seua raó de ser i el projecte que estan desenvolupant. Aquesta col·laboració finalitzarà amb l’audició del divendres 5 d’abril que s’està preparant amb molta il·lusió des de l’Escola i en la que participaran els alumnes d’Estimulació Musical, Instrument i la Banda Juvenil.

La venda d’entrades, al preu de 3 €, tindrà lloc des del dilluns 1 d’abril a la Secretaria de la Societat Musical en horari de 17 a 20 hores i una hora abans de l’audició a les taquilles del Teatre. També es podran adquirir entrades de fila zero des d’1 € per a tots aquells que vulguen col·laborar.