L’Escola de Música JMG oferirà una audició a favor de Refugia’l Societat Musical d’AlgemesíL’esdeveniment tindrà lloc el pròxim divendres 24 de març a les 19.00 hores al Teatre Municipal i participaran un gran nombre d’alumnes de l’Escola.
Per tercer any consecutiu l’Escola de la Societat Musical d’Algemesí dedica una de les seues audicions generals a una associació benèfica del nostre poble. Amb aquest projecte es pretén, a més de recollir diners per a una bona causa, donar a conéixer la tasca que porta a terme l’associació i sensibilitzar els alumnes davant els problemes de la nostra societat.En aquesta ocasió la recaptació de la venda d’entrades de l’audició serà donada íntegrament a l’associació local de recent creació Refugia’l, una ONG que viatjarà el pròxim estiu a Grècia a ajudar les persones desplaçades a causa del conflicte bèl·lic de Síria i que es troben en molt males condicions als camps de refugiats.
Durant la primera setmana de març, voluntaris de Refugia’l visitaren l’Escola de Música per tal d’explicar als alumnes la seua raó de ser i el projecte que estan desenvolupant. Aquesta col·laboració finalitzarà amb l’audició del divendres 24 que s’estàpreparant amb molta il·lusió des de l’Escola i en la que participaran els alumnes d’Estimulació Musical, Llenguatge Musical, Instrument, el Grup de Corda, la Coral i l’Orquestra JMG.
La venda d’entrades, al preu de 3 €, tindrà lloc des del dilluns 20 de març a la Secretaria de la Societat Musical en horari de 17 a 20 hores i una hora abans de l’audició a les taquilles del Teatre. També es podran adquirir entrades de fila zero des d’1 € per a tots aquells que vulguen col·laborar.