Escola de Música “José Moreno Gans” JMG de la Societat Musical d'Algemesí la veu d'algemesí

Alumnes de la banda al Teatre Municipal. MOISÉS CASTELL


Els alumnes de l’Escola han portat la seua música a diferents espais de la ciutat.
Aquest curs des de l’Escola de Música “José Moreno Gans” de la Societat Musical s’ha volgut mostrar el treball realitzat per alumnes i professors realitzant les audicions d’aula a diferents espais de la ciutat. Així, el públic ha pogut gaudir amb les actuacions dels alumnes de vent al Jardí del Teatre Jaume I, amb les dels alumnes de corda al Pati del Casino i també de les actuacions dels alumnes de Piano, Percussió i Guitarra als locals de l’associació.
D’altra banda, el divendres 16 de juny va tindre lloc al claustre del Museu de la Festa el 3r Concurs d’Alumnes de l’Escola de Música JMG. Cal remarcar l’alt nivell musical demostrat pels 12 participants que interpretaren una obra del repertori del seu instrument. El jurat, compost per professors de l’Escola, va avaluar cada actuació, i sumant aquesta puntuació a la nota mitjana extreta de totes les assignatures que els alumnes han cursat al centre, es van obtenir els resultats finals sent Toni Sabater Nácher, alumne de saxòfon del professor Raül Richart, el guanyador.
Per finalitzar amb aquest cicle d’audicions, els dies 20 i 21 van tindre lloc al Teatre Municipal dues audicions generals, on van participar alumnes d’instrument i d’Estimulació Musical així com totes les agrupacions de l’Escola: les Bandes Infantil i Juvenil, el Grup de Corda, l’Orquestra JMG i el Cor.
Però l’activitat de l’Escola de Música JMG no finalitza ací, els dies 27, 28 i 29 de juny alumnes i professors han gaudit d’uns dies de convivència a l’alberg “Torre de Alborache”, on hi ha hagut temps per a realitzar gran quantitat d’activitats esportives, lúdiques i, per descomptat, musicals. Per rematar el curs 2016/2017 com cal, durant el mes de juliol el centre ofereix la 5ª edició de l’Escola d’Estiu Musical, un espai per a treballar la música d’una forma molt diferent i motivadora, que enguany està inspirada en la millor música de cine i compta amb la participació de 120 alumnes.