L’Escola de Triatló Vialterra Algemesí està d’enhorabona. La Federació de Triatló de la Comunitat Valenciana ha publicat el rànquing d’escoles de la temporada 2021, i l’escola d’Algemesí ha aconseguit col·locar-se entre les 10 primeres de la Comunitat Valenciana.

LVA.-  Aquest rànquing es basa en una sèrie d’indicadors, a valorar per part del Comité Escolar i la Direcció Tècnica de la federació, amb un sistema de puntuació que dona una classificació de clubs en funció de les accions i activitats desenvolupades durant la temporada, així com de la valoració dels programes esportius de cadascun d’ells.

Amb aquesta classificació final s’atorga un segell de qualitat (or, plata o bronze) a les millors escoles valencianes. L’escola de Triatló Vialterra Algemesí col·locada entre les 10 millors obté el reconeixement de portar el segell de qualitat or durant la temporada de 2022.

Des de l’escola algemesinenca es mostren molt contents per aquest reconeixement que els impulsa a continuar treballant amb els joves que practiquen aquest esport.