banda simfonica algemesi la veu d'algemesiEls algemesinencs podran gaudir de l’espectacle del famós cantaor Pep Gimeno“Botifarra” junt amb la seua rondalla, la Banda Simfònica d’Algemesí i Algadins, Grup de Danses.
L’esdeveniment, organitzat conjuntament per l’Ajuntament d’Algemesí i la Societat Musical, tindrà lloc el dissabte 30 d’abril a les 20.00 hores a la plaça major de la ciutat, amb la intenció d’arribar a tots els públics. Aquest acte estarà emmarcat dins la XXXI Trobada d’Escoles en Valencià que acull la nostra ciutat.
La Banda Simfònica d’Algemesí està preparant amb molta il·lusió aquest concert que segueix la seua línia d’oferir un repertori diferent i obert a tots els gustos musicals a cadascuna de les seues actuacions i amb la col·laboració d’altres músics i agrupacions tant del nostre poble com dels veïns. En aquesta ocasió serà Algadins, Grup de Danses, qui posarà el toc extra musical dansant alguns dels balls més populars del nostre territori que interpretaran Pep “Botifarra”, la seua rondalla i la Banda Simfònica d’Algemesí.