accidente algemesi-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíLa Veu d'Algemesí-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíCap a les 9 hores del diumenge, un vehicle a colissionat amb el mur del camp de futbol tombant-lo. Les primeres investigacions apunten a un excés de velocitat.

Es dóna a circumstància que el conductor, uns quilòmetres abans, a l’altura de la ITV d’Alzira, havia atropellat a un carro tirat per un cavall ocassionant-li ferides a l’animal, destrossant el carro i no detinguent el vehicle. El conductor, un varó d’entre 35-40 anys i veí d’Algemesí, ha fugit, en l’entrada a Algemesí i degut a l’excés de velocitat ha perdut el control del vehicle impactant amb el mur del camp de futbol. En l’accident, el conductor no ha sofrit ferides, encara que l’aparatositat del xoc podría haver-li causat greus ferides. En el succés han intervingut la policia local d’Algemesí, la policia nacional i la guàrdia civil. El conductor ha donat possitiu en el test d’alcoholèmia.

Succés a les vies del tren

Un altre succés s’ha produït cap a les 17 hores. Un veí d’Algemesí d’uns 35 anys, ha sigut atropellat pel tren causant-li l’amputació dels braços i una cama. El ferit ha sigut traslladat amb helicòpter fins La Fe on es recupera. Fins el moment es desconeixen les causes del succés.