jornadas formacion profesional empresa ies bernat guinovart algemesi la veu d'algemesiAmb motiu de la imminent incorporació d’uns 75 alumnes de l’IES Bernat Guinovart a les pràctiques en empreses, se celebraran les “VII JORNADES «LA FORMACIÓ PROFESSIONAL I L’EMPRESA».
L’IES Bernat Guinovart sempre ha pensat en la necessitat d’apropar la realitat del món empresarial a les aules. Fruit d’aquesta preocupació, ja portem anys organitzant unes jornades durant les quals es realitzen al nostre centre una sèrie de ponències per part de les empreses.
Des de l’any 1981 (any d’inauguració del Centre) no hem deixat d’oferir a la població d’Algemesí i de la seua comarca la possibilitat de cursar estudis de formació professional perquè sempre hem estat convençuts, i així s’ha demostrat, que és aquesta una de les millors vies d’èxit per als nostres conciutadans.
Som capdavanters en la incorporació dels alumnes que estudien cicles superiors de Mecatrònica o d’Automatització i Robòtica industrial a la modalitat de FP DUAL que permet l’augment d’hores de formació dels alumnes en les empreses.
Aquestes jornades són la culminació ​​d’una etapa educativa en la qual els alumnes de FP s’incorporen al món del treball real fent pràctiques en les empreses amb les quals tenim convenis de col·laboració.