L’AMPA exigeix a Conselleria que s’arreglen els desperfectes del temporal del passat 5 de novembre.

LVA.-  Els 80 metres de la tanca perimetral del Centre que es van esfondrar a causa de les fortes pluges de principis de novembre passat, fa ja huit mesos, continuen sense ser reposats. Ni la tanca ni les goteres del taller d’electricitat han sigut reparades per Conselleria, malgrat tindre tota la documentació i malgrat que des del centre se’ls ha instat que, almenys, els deixen fer ells les reparacions pertinents.

El centre no pot estar huit mesos sense part del clos perimetral, que data de 1982 i ha suportat dos inundacions, la del 82 i la del 87, amb el perill que això comporta. De fet, ja han entrat diversos gossos al pati, i s’ha hagut d’avisar a la policia en repetides ocasions per a evitar el possible perill que per a l’alumnat pot ocasionar la presència d’estos animals pel pati.

També els actes vandàlics s’han multiplicat per l’absència de la tanca, l’últim d’ells, el robatori de dos aparells d’aire condicionat de les aules prefabricades.

Des de l’AMPA s’exigeix a Conselleria que repare immediatament la tanca i els altres desperfectes ocasionats pel temporal. L’IES Bernat Guinovart és un referent comarcal pel seu bon fer, i l’AMPA entén que el Centre no és mereixedor del menyspreu que rep per part de Conselleria.