Setmana de Bous 2017  Jesús Enrique Colombo, Juan Manuel Munera, Juan Pedro Llaguno, Jordi Pérez i les ramaderies de Lagunajanda i Flor de Jara agencia prensa2 periodismo comunicación fotoperiodismo valencia fotoagencia valencia moises castell carlos bueno

Imatge dels triomfadors de la Setmana Taurina 2017. MATEO


Jesús Enrique Colombo, Juan Manuel Munera, Juan Pedro Llaguno, Jordi Pérez i les ramaderies de Lagunajanda i Flor de Jara, entre els premiats.
En una gala celebrada en el Teatre Municipal, ahir divendres 16 de febrer la Comissió Taurina d’Algemesí va lliurar els guardons corresponents a la “Setmana de Bous” 2017.
La relació de premiats va ser la que segueix:
– Taronja d’or al joneguer triomfador: Jesús Enrique Colombo, per la seua actuació el 25 de setembre, quan va abandonar la plaça a muscles.
– Millor rejoneador: Juan Manuel Munera, que va tallar dos orelles el 29 de setembre.
– Taronja de plata al becerrista triomfador: Juan Pedro Llaguno, que va triomfar el dia 26 de setembre en una jonegada sense picadors de Nazario Ibáñez.
– “Detall per al record” de BERCA TV: Jordi Perez, sobresalient de la jonegada sense picar del dia 27 de setembre, que va torejar el sobrer i li va tallar les dos orelles.
– Trofeu Pepe Limeño a la millor ramaderia: Lagunajanda, lidiada el 29 de setembre.
– Millor jònec: “Mocoso”, de Flor de Jara, que va eixir en quart lloc el 28 de setembre.
– Millor picador: Juan Francisco Peña, de la quadrilla d’Ángel Jiménez, que va picar el primer jònec del dia 28 de setembre.
– Menció Manolo Cortés: Víctor Bau, monosabi de la quadra de picar de Navarro, per jugar-se la vida subjectant al cavall derrivat pel segon jònec de la vesprada del 30 de setembre.
Jesús Enrique Colombo va excusar la seua assistència per estar fent campanya a Amèrica. En el seu nom va arreplegar el trofeu Toni Gázquez, cap de la Unitat d’Assumptes Taurins de la Diputació de València.
La penya Súkala va arreplegar el premi a la millor carroça i Jaume Trull, de la Nomes Tinc Un, el de millor lidia de becerrada.
A més es van fer tres mencions especials: a Leo Talens, 35 anys cadafaler de la penya PTO i president de la Comissió durant 5 anys, que va morir el passat 20 de desembre, a Ximo Roig, que deixa el càrrec de secretari de la Comissió després de 20 anys, i a Protecció Civil, que tan bona labor fa durant cada Setmana de Bous.
Abans que l’alcaldessa de la ciutat, Marta Trenzano, tancara la gala, Carlos Esquer, president de la Comissió Taurina, va convocar als penyistes a la pròxima subhasta de cadafals, un acte ancestral que se celebrarà el 7 d’abril que determinarà el número de penyes de la plaça i el pressupost amb el que comptarà la fira de 2018.