presentació oficina verda fa un any ajuntament algemesi fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesí

Presentació oficina verda el darrer any. LVA

L’Oficina Verda de Algemesí ha portat a terme, a falta de 45 dies per a complir el seu primer any de treball un total de 409 atencions pel que fa a optimització de factures energètiques, tramitacions de bo social i eliminació d’assegurances en optimització de potències entre altres qüestions relacionades amb l’estalvi energètic de particulars i empreses. Açò ha suposat un estalvi anual en energia per als usuaris de prop de 15.000 euros.

L’Oficina Verda és un servei d’assessorament que s’ofereix als veïns per a ajudar a reduir la factura energètica, lluitar contra la pobresa energètica i millorar l’eficiència energètica. Està ubicada a l’Ajuntament d’Algemesí i el seu horari d’atenció al públic són els dimecres d’11 a 14 hores.

Entre les seues competències més usuals està optimitzar el subministrament d’energia elèctrica i gas natural, la contractació de tarifes regulades revisar la contractació existent d’assegurances innecessàries i assessorament respecte a les mateixes, tramitació del bo social, assessorament sobre energia solar i sistemes d’il·luminació entre altres.

«Passat quasi un any de l’inici d’aquest servei, les dades aconseguides son positives. Hem aconseguit cridar l’atenció de més de 400 persones i les hem ates, millorant la seua factura energètica i ajudant-los a estalviar. L’Oficina Verda és un servei que ajuda als veïns i veïnes en temes energètics i que te com a objectiu final reduir l’impacte i emissions de CO2. A sovint això porta a una reducció de la nostra factura de llum o de gas, però l’objectiu final ha de ser l’estalvi energètic “, assegura el regidor de Medi Ambient, Pau Montalvà.