lorena calatayud-mes compromis-fotoperiodismo valencia-agencia de prensa valencia-prensa valencia-comunicacion-periodismo-marketing-publicidad-diseño-carteleria-carton pluma-video corporativo-agencia prensa2-moises castell-carlos bueno-la veu d'algemesíL’Assemblea de gener de Més Algemesí acordà que aquest fóra el nom de la nova candidatura valencianista.

Compromís per Algemesí serà l’encarregat d’encapçalar aquesta nova etapa del valencianisme polític a Algemesi, i ha apostat per Lorena Calatayud, militant del Bloc (Compromís) des de fa 15 anys i cofundadora de Més Algemesí per fer-ho. Lorena té 42 anys, és advocada i regenta un despatx professional a Algemesí. Ha estat de regidora de Més Algemesí durant dues legislatures  i exerceix el càrrec de secretària local del col·lectiu local de Compromís. Amb un gran bagatge en la vida política per la seua formació i per l’experiència que ha adquirit durant 8 anys en l’ajuntament, Calatayud és, inequívocament, la millor candidata per a encapçalar el projecte.

El passat 30 de gener, Josep Bermúdez, portaveu de Més Algemesí, va comunicar que no optaria a liderar aquest partit. L’anunci de Bermúdez, a qui cal reconèixer la magnífica tasca que ha fet durant 8 anys, ha estat un fet determinant per a obrir una nova etapa on Més Algemesí entre en una nova dinàmica donant suport al projecte que va a liderar Compromís. L’objectiu d’aquesta nova etapa és visibilitzar el projecte nacional de Compromís i per això l’Assemblea de Més Algemesí acceptà la proposta que el nou projecte valencianista s’anomenara Més Compromís per Algemesí. Una nova etapa on s’insistirà en la política iniciada per Més Algemesí però dimensionada a altres àmbits supramunicipals per agafar més força, si cap.

Des de Compromís per Algemesí es té clar que el valencianisme polític a Algemesí ha de comptar amb la resta de membres de Més Algemesí (ERPV i independents) per a enriquir el projecte. “Són temps de sumar forces i tota la feina que han fet els companys de Més Algemesí ha de veure’s reflectida en la llista electoral i el programa de Compromís per Algemesí”, ha manifestat la candidata a l’alcaldia Lorena Calatayud.

L’amenaça de l’ultradreta per ocupar les institucions i eliminar tots els avanços aconseguits, ha fet tancar files a un partit que hui per hui està sent pioner en totes les polítiques per a rescatar persones, i que no dubta en plantar cara a les polítiques que sols defensen els interessos d’uns pocs, deixant fora de protecció als més dèbils.

Més Algemesí ha plantat la llavor, aconseguint marcar una línia política molt valenta. Ara, el relleu l’agafa Més Compromís per Algemesí, que està disposat a continuar apostant perquè Algemesí siga un poble més progressista, més solidari i més innovador.

Compromís ha estat treballant durant dues legislatures a través del projecte Més Algemesí, gràcies al qual s’ha tornat a visibilitzar el valencianisme al nostre poble. S’ha treballat colze a colze amb els companys i companyes d’ERPV i els independents. Tots han sumat per tindre un espai des del qual s’han fet polítiques valentes i en clau valenciana. Més Algemesí sempre ha dit el que ningun partit ha estat capaç de dir. Josep Bermudez ha estat un gran referent per a tots, un referent que en la història política a Algemesí no s’havia mai vist. Més Compromís per Algemesí hereta eixa manera de fer política, amb polítiques valentes, com deia el nostre lema de 2015.