El primer concert públic de les festes de Sant Onofre congrega milers de persones de totes les edats.

LVA.-  La plaça del pla d’Algemesí va acollir el passat divendres, 7 de juny, el primer concert públic de les festes de Sant Onofre de la ciutat a càrrec de la prestigiosa Orquesta Montecarlo. Hi acudiren milers de persones de totes les edats i localitats veïnes a un concert que culminà amb gran èxit.

El públic pogué disfrutar d’un repertori variat que va incloure clàssics i èxits contemporanis, creant una atmosfera festiva i vibrant que fascinà tant a joves com a adults. L’actuació de l’Orquestra Montecarlo va ser àmpliament aplaudida i els espectadors destacaren la seua qualitat musical i la capacitat d’interacció que van tindre amb els assistents.

L’alcalde d’Algemesí, José Javier Sanchis, ha dit: «Revitalitzar les festes patronals de Sant Onofre era un compromís i l’hem complit a través del remember en el Centre Polivalent, la decoració del carrer Molí amb fanalets de punt de ganxo, la Cavalcada Multicolor i el plat fort de l’Orquesta Montecarlo».

Així mateix, Natxo Silvestre, regidor de l’àrea, ha assegurat que «l’objectiu de la Regidoria de Turisme, Festes i Tradicions és donar vida a la ciutat amb activitats dirigides a tots els públics. Estem molt satisfets de la gran acceptació que ha tingut este concert i ens emplacem a consolidar-lo per als pròxims anys».

Les festes de Sant Onofre d’Algemesí continuen demà dimarts, 11 de juny, amb el Dia dels Xiquets, on el preu de les atraccions de la fira baixa fins als 2 euros el viatge. L’últim diumenge, 16 de juny, també hi haurà tarifa especial i el preu serà de 2,50 €. Finalment, la programació de les festes culmina dimecres, 12 de juny, amb la processó de Sant Onofre.