scooter, algemesí, piragüismo, la veu d'algemesí

Eixida de la carrera d’Antella. La Veu d’Algemesí


Després de l’encert organitzatiu en ajornar la carrera de Silla podent celebrar-se una gran jornada en un dia apte per a la competició, en esta ocasió l’organització no va tenir en compte les previsions meteorològiques que anunciaven condicions no aptes per a practicar el piragüisme eixa jornada a Antella. Una situació climatològica lamentable, va provocar ajornaments i anul•lacions de carreres en les categories inferiors (prebenjamí, benjamí i aleví), i condicions adverses per a les carreres disputades. Este fet en poc ajuda a l’enaltiment d’este espectacular i ja de per si dur esport, més encara quan en esta prova se citaven dotze clubs, acudint des de llocs tan distants com Zaragoza, Alacant, Denia, Castelldefels i Banyoles entre uns altres.
Es va imposar per puntuació el Club de Silla i l’Scooter Algemesí esta vegada amb cinc medalles va aconseguir la quinta plaça en la classificació per punts i la sisena en el medaller.
Un or a càrrec del gran veterà Joaquín Roig Montañés i dues plates, en categoria infantil per a Mario Masiá i per a Miguel Molina com a veterà.
Es van aconseguir a més dos metalls de bronze per a l’infantil Marc Martínez i per al veterà José Ribes.
Es tanca doncs la XVII Lliga d’Hivern d’Aigües Tranquil•les de la “Federació de Piragüisme de la Comunitat Valenciana”, amb l’Scooter en la segona posició i la vista posada en un dur treball d’escola per a poder guanyar en una pròxima edició al Club Piragüisme Silla, amb el sentiment agredolç per la decepció de molts joves palistes al no haver pogut participar en la prova d’Antella a causa de les adverses condicions climatològiques, i la il•lusió posada a aconseguir uns bons resultats en el XLVII Campionat d’Espanya d’Hivern a celebrar a Sevilla els pròxims dies 12 i 13 de març per a les categoria superiors.