majo pellicer duato padel surf campeona españa la veu d'algemesí

Recepció de les autoritats municipals de Majo Pellicer. LVA

L’Ajuntament rep a la jove campiona de surf.

L’alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano, i el regidor d’Esports, Pere Blanco, han rebut en recepció oficial a la campiona d’Espanya de Padel Surf subrace 16 en la modalitat de carrera, Majo Pellicer Duato. També han estat presents el portaveu del PP, Vicent R. García, i el portaveu de Més Algemesí, Josep Bermúdez.

Amb tan sols 16 anys ha participat en diversos campionats des de l’any 2014, obtenint molt bon resultats en tots ells. El primer en el qual va participar va ser el sub15 del campionat d’Espanya que es va fer a Los Alcáceres en Murcia, i quedà en tercera posició a l’any 2014. L’any 2015 va participar en diverses proves com el circuit mediterrani en allroun, on va quedar en tercera posició; circuit d’aigua plana on va aconseguir la primera posició; a la prova puntuable per al campionat del món a Barcelona, quedant en quart lloc i al campionat d’Espanya subrace 16 aconseguint ser la campiona.

Pere Blanco ha recalcat “l’orgull de tenir una persona amb aquestes qualitats al nostre poble”. Majo Pellicer, d’altra banda, ha contat el seu recorregut des dels seus 14 anys per aquest món, fent partícips als assistents dels diversos campionats en els quals ha participat, “seguisc entrenant fort per a tots els reptes futurs que es posen al davant”.

Per tancar l’acte, l’alcaldessa Marta Trenzano, ha volgut felicitar a Majo i l’ha animat a continuar en aquest camí, “felicitar i animar a Majo per a continue així. A més, sabem que dur una vida relacionada estretament amb l’esport comporta un sacrifici, però també hem d’apreciar la gran recompensa que açò comporta”

Font: Algemesí.net