L’Associació de dones feministes d’Algemesí, convoca una manifestació el pròxim 8 de juliol per ser un mur de contenció front a ideologies sense vocació igualitària.

LVA.-  L’Eixam, Associació de dones feministes d’Algemesí convoca el pròxim 8 de juliol de 2023 a les 11:00 hores passacarrer pel poble des de la Plaça Major (c/València, c/Mossèn Blanch) fins la Plaça del Mercat per ser un mur de contenció front a ideologies sense vocació igualitària que van en detriment del drets de les dones i del col·lectiu LGTBIQA+ .

En aplegar a la Plaça del Mercat es llegirà un manifest dirigit a la ciutadania i apel·lant al vot progressista perquè L’Eixam forma part de la campanya “DONES PEL VOT PROGRESSISTA” que es durà a terme a les capitals de comarca arran el territori escenificant una votació, i tots els drets que ens estem jugant en les properes eleccions del 23 de juliol.

A més volem mostrar que front als discursos d’odi i els intents de dinamitar el moviment, les feministes estem ací, estem fortes i estem unides contra el feixisme i la barbàrie; i no volem defensar-nos, volem ser mur de contenció i d’alegria, perquè ens necessitem per un món feminista i antifeixista.