Marc Nácher Chinesta guanya el II Concurs d’Alumnes de l’Escola de Música JMG la veu d'algemesíAquest concurs té l’objectiu de fomentar entre els nostres alumnes els valors de l’esforç, la superació i la competitivitat sana.
El passat dimarts 7 de juny els alumnes que aquest curs finalitzen 4rt de Grau Elemental oferiren una audició on cadascú va interpretar una obra del repertori del seu instrument. El jurat, compost per professors de l’Escola, va avaluar cada actuació, i sumant aquesta puntuació a la nota mitjana extreta de totes les assignatures que els alumnes han cursat al centre, es van obtenir els resultats finals sent Marc NácherChinesta, alumne de violoncel, el guanyador.
A la II Audició de Fi de Curs de l’Escola de Música, que tindrà lloc el proper dimecres 22 de juny al Teatre Municipal, se li lliurarà a Marc el diploma acreditatiu del premi i un xec per valor de 50 € per a adquirir material musical. A continuació, Marc interpretarà l’obra que li ha portat a ser guanyador del premi.
Des de l’Escola de Música ‘José Moreno Gans’ i la Societat Musical d’Algemesí continuem apostant per una educació musical de qualitat i adaptada als nous temps i per això volem destacar la importància d’aquest premi que a més de ser un estímul de cara a futures ensenyances musicals, reconeix el mèrit i la dedicació dels alumnes durant els seus estudis elementals de música a la nostra escola.