El Ministeri d’Educació, Cultura i Esport ha concedit al centre Maria Auxiliadora el Segell de Vida Saludable.

Segell Vida Saludable maria auxiliadora algemesiLVA.-  El Ministeri d’Educació, Cultura i Esport ha concedit al centre Maria Auxiliadora el Segell de Vida Saludable, un distintiu de qualitat que suposa un reconeixement públic a l’esforç pel foment de l’aprenentatge de la salut en l’àmbit educatiu. Al mateix temps, es tracta d’una menció especial als centres que fomenten l’aprenentatge de la salut en l’àmbit educatiu, així com l’assumpció de pràctiques de vida saludable i una educació física que permeta l’adequat desenvolupament personal i social al llarg de l’escolarització de l’alumnat.

El centre Maria Auxiliadora sempre ha estat un col·legi preocupat pel nostre entorn i porta molts anys realitzant activitats per fomentar i promoure hàbits i estils de vida saludable. Des del curs 2017-2018 porta endavant el projecte Superheroïnes i superherois de la sang, que cada curs amplia la participació de tota la comunitat educativa. En el curs 2018-2019 la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ens va anomenar Centre Promotor de l’Activitat Física i l’Esport (CEPAFE).

El que en un principi començà com una sèrie d’activitats aïllades, s’ha convertit enguany en un gran projecte en què es porta endavant actuacions d’activitats físico-esportives complementàries i extracurriculars, activitats per a la prevenció i promoció d’educació per a la salut i activitats per a l’educació medioambiental.

Un segell merescut que el centre agraeix a tota la comunitat educativa, a la qual anima per continuar treballant amb aquests valors.