El 17 i 18 d’abril, l’Scooter Club es va desplaçar a la localitat de Banyoles (Girona) per a participar al Campionat d’Espanya Joves Promeses Infantil i Cadet, que comptà amb la participació de més de 860 palistes de 93 clubs de tota Espanya.

maria martinez ad scooter club algemesiLVA.-  Un campionat on passarà a la història del club de piragüisme de la localitat per ser el primer on una palista del club, María Martínez Koshytska es va proclamar Subcampeona d’Espanya en la categoria dona infantil A. La piragüista d’Algemesí, va transcòrrer tota la carrera al grup capdavanter, disputant-se el final en un apretat sprint entre les dos primeres posicions.

Destacar també l’actuació de Jaume Benedito i Paloma López, que a banda de ser el seu primer campionat, aconseguiren acabar en la 29ena i 7ena posició respectivament, en una categoria infantil A i B amb una gran participació.

Lidia Zornoza va obtindre la posició 11ena a la categoria dona cadet A, després d’una gran remuntada, i Kiko Martínez va obtindre la posició 27ena després d’haver obtés el quint millor temps a la classificatoria.