Atac del primera línia dela Maristas. MOISÉS CASTELL

El conjunt de la ribera que venia d’una bona ratxa de resultats sumant tres victòries consecutives no va poder passar de l’empat davant l’Handbol Almoradí.
I açò que el partit se’ls va posar molt de cara als valencians, que des del primer minut posaren un bon ritme a al partit, jugant un atac fluid i molt seriosos en defensa, on solament el canoner visitant Ruben Ruiz aconseguia trobar porteria, i on els canvis que es feren a la primera part van aportar un plus de frescor que van concloure amb un clar 14-9 que gens feia presagiar el que passaria en el segon acte.
Reiniciant el partit en el segon temps en els homens amb menys minuts, l’equip alacantí es va apropar en el marcador encara que les diferències es mantenien en els dos o tres gols, l’equip local es va confiar massa i ho va acabar pagant, doncs va arribar als minuts finals amb una miqueta de desconcert i fallant situacions clares de llançament que van anar un llastre per als de Salva Esquer.
En el desenllaç va poder passar de tot, a falta de 30 segons l’Almoradí tenia pràcticament el partit guanyat, doncs tenia la possessió de la pilota i un gol per dalt en el marcador, però dues bones defenses assumint riscos dels d’Algemesí els va permetre furtar dos pilotes, el primer per a empatar l’encontre, el segon es va estavellar en el pal i va privar als grocs d’obtenir una quarta victòria consecutiva abans de l’aturada de Setmana Santa, que mantindrà a l’equip apartat de les pistes fins al pròxim 10 d’abril quan s’enfrontarà al lider, l’Handbol Elda.