Zaira Bas Ricard Sentandreu agencia prensa2L’activitat, portada a terme dimarts 16 de gener, ha estat organitzada per l’AMPA dins del programa d’iniciatives d’orientació professional i en valors a l’alumnat.
El dimarts 16 de gener es va celebrar l’IES Sant Vicent Ferrer una Master Class organitzada per l’AMPA amb la participació de Zaira Bas, model d’Algemesí, i Ricard Sentandreu, pilotari de Castelló de la Ribera.
Aquesta classe magistral s’engloba dins de les activitats iniciades per l’AMPA de l’institut amb la finalitat d’oferir a l’alumnat experiències personals i professionals contades de viva veu per professionals joves que siguen per a ells un referent en valors.
En la primera Master Class, amb el lema “El camí dels valors”, participaren dos joves amb una llarga i exitosa trajectòria professional. Per una banda la model internacional Zaira Bas, que compagina la seua carrera en el món de la moda entre Espanya, Milà i Miami amb els estudis del Grau Professional de Publicitat i Relacions Públiques i amb el seu vessant d’influencer en les xarxes socials. Zaira va quedar “Top 8” en el Concurs Internacional de Miss Earth representant a Espanya en la seua edició de 2014.
Per altra banda Ricard Sentandreu, jugador professional de Pilota Valenciana en la modalitat de Raspall, que és Llicenciat en Ciències de l’Activitat Física i l’Esport, ha obtingut els Màsters de Secundària i de Gestió Esportiva i és coordinador de PilotaViu.com, un diari digital de pilota valenciana i de madelpilota.com. Ricard va ser campió Individual Sub-23 en 2008, tercer classificat Individual Professional en 2009 i en 2016 es va proclamar campió de la XXIII Lliga Professional.
Els dos ponents feren un repàs de les seues trajectòries professionals des dels inicis, recordant a l’alumnat que ells també havien estat al seu lloc amb dubtes respecte a quin grau triar i remarcant que tot l’esforç realitzat i la constància als estudis i a les seues professions han obtingut la seua recompensa. Per altra banda, també comentaren que han tingut entrebancs en les seues experiències professionals, però que les equivocacions o els fracassos també són part del procés d’aprenentatge i que ajuden a la superació. Especialment els recomanaren que es dedicaren professionalment a allò que els fera feliços i que seguiren el seu camí amb il·lusió i determinació.