Amb l’assistència d’unes 200 persones, el saló d’actes del Casino es quedà menut en la presentació de Lorena Calatayud com a candidata a l’alcaldia de Més Compromís per Algemesí.

Més Compromís.-  El passat dia  7 de maig, Més Compromís per Algemesí va presentar públicament a Lorena Calatayud com a la candidata a l’Alcaldia. Per això comptà amb Joan Baldoví, diputat en el Congrés dels Diputats a Madrid, que posà en valor el pas endavant de la candidata: “Vull agrair públicament el pas que ha fet Lorena per tal d’assumir el repte d’encapçalar esta candidatura, sóc conscient de l’esforç que suposa fer-ho siguent dona i a més dirigint un negoci. Tant Compromís com jo estem molt orgullosos d’aquesta la decisió” va manifestar. 

Per la seua part, Lorena Calatayud va agrair a totes les persones la seua confiança en ella, que l’ha empentat a arribar fins ací. Es presentà al veïns com una candidata decidida i preparada per a treballar per les algemesinenques i algemesinencs i per donar-li a Algemesí l’impuls que necessita. Lorena Calatayud compta amb experiència de 8 anys com a regidora així com amb una vasta experiència com a advocada i administradora de finques: el contacte amb la gent i la resolució de problemes és el seu dia a dia i vol traslladar tota eixa experiència a l’ajuntament.

També, a l’acte es presentà el programa electoral a grans trets, i a l’equip que formarà part de la seua llista electoral. Segons manifestà, Algemesí es mereix molt més del que té i per aconseguir-ho, necessita un nou govern, un equip de gent amb  noves idees capaç d’impulsar i dur a terme les noves polítiques que Algemesí necessita. Noves polítiques que de ben segur podran ser dutes a terme gràcies als dos grans pilars en què es donarà suport: el gran grup de persones preparades, il·lusionades i compromeses que l’acompanyen, i  les polítiques de Compromís, unes polítiques dissenyades per a millorar la vida dels ciutadans que ja han suposat un abans i un després en la vida de molts valencians i valencianes.