inundacion algemesi puente san ignacio de loyola fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesí

Pont de Sant Ignaci de Loyola. LVA

El moment de major intensitat de pluja va ser a les 4 de la matinada. Les precipitacions deixen una nit complicada per als serveis d’emergència que han registrat caigudes d’arbres i inundacions.

Durant la passada nit -la del dissabte al diumenge- la Confederació Hidrogràfica del Xúquer va haver d’activar alarmes per pluja acumulada en diverses localitats de la nostra comarca, entre elles Algemesí, on les precipitacions acumulades van arribar als 114’6 litres per metre quadrat.

A més, al llarg de la nit s’han produït diversos incidents relacionats amb les pluges i, segons informa l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències, els bombers han hagut d’actuar en 22 inundacions i en 13 rescats de vehicles bloquejats per l’aigua en la nostra Comunitat a més d’atendre nombrosos accidents per eixides de via. A Alzira s’ha tallat la CV-505 entre els Km 1 i 3 per trobar-se la via inundada.

A Algemesí, on el moment de major intensitat de pluja es va registrar a les 4 de la matinada, hi ha hagut zones inundades i s’han produït caigudes de rames i d’arbres que han ocasionat danys materials en vehicles, com ha ocorregut en la Plaça 1 de Maig.

La previsió diu que seguirà plovent al llarg del matí del diumenge, però cada vegada amb menys força. S’espera que a partir del migdia vaja allunyant-se este front que està agranant la Comunitat de sud a nord. Durant la vesprada anirà aclarint-se, el vent bufarà variable fluix i les temperatures aniran en ascens.

JOVI esteve meteorologo fotoperiodismo valencia agencia de prensa valencia prensa valencia comunicacion periodismo marketing publicidad diseño carteleria carton pluma video corporativo agencia prensa2 moises castell carlos bueno la veu d'algemesí

El Twitter de Jovi Esteve reflecteix els litres acumulats esta matinada