trabukada algemesi trabukatumEl proper 26 de novembre a Algemesí es donaran cita més de 200 músics pertanyents a 20 grups de percussió diferents provinents de diverses parts de València i Espanya, per participar en la 5a edició del TRABUKADA, una trobada nacional de Batucades que anualment organitza l’Associació Batucada Trabukatu.
La Trabukada és una jornada de formació amb un ambient molt familiar on tots podran aprendre alguna cosa nova, conèixer a altres batucades i gaudir amb la percussió.
La jornada es dividirà en dues parts. Una primera part que consistirà en la formació juntament amb algun professional. La segona en una desfilada/exhibició on cada batucada podrà tocar els seus propis ritmes.
Este any la formació anirà a càrrec de Cra Rosa, qui compta amb una llarga trajectòria en el món de la música i ha tingut l’oportunitat de tocar i compartir escenari amb grans músics de l’escena brasilera i europea (www.crarosa.com).
Entre les activitats, cal destacar la cercavila pel centre d’Algemesí a les 19.00 i les actuacions en un escenari a la Plaça Major en què es podran gaudir d’actuacions exclusives de grups com Green Gos, Kapdetum, Asprona Timbals o Klakibum.
Des de fa 5 anys Trabukatu organitza, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Algemesí i el I.E.S. Sant Vicent Ferrer una trobada de grups de batucades que ha anat creixent en envergadura a i assistència. Aquest any es comptarà amb la participació de més de 200 percussionistes que pertanyen a 20 grups diferents provinents de diverses parts de València, Alacant, Castelló, Albacete i Madrid.