El divendres passat el Teatre Municipal va acollir l’obra Delírium dirigida a l’alumnat de 3r i 4t ESO.

LVA.-. L’obra reflexiona a través del teatre sobre les addiccions, com el consum compulsiu, l’alcoholisme, els videojocs i l’ús del mòbil entre altres. Es tracta d’un espectacle de la companyia Contrahecho Teatro, escrita per Marcos Luis Hernando i dirigida per Isabel Martí, en el que l’alumnat va poder reflexionar i aprofundir prèviament i posteriorment també gràcies al dossier pedagògic que acompanya l’obra.

Aquesta activitat coeducativa ha estat programada per la Regidoria d’Igualtat de l’Ajuntament d’Algemesí amb l’objectiu de conscienciar sobre el consum d’alcohol justament uns dies abans d’una de les festes principals del municipi, la Setmana de Bous, dins de la campanya de prevenció en espais de festa i d’oci nocturn com a Municipi protegit contra la Violència de Gènere.

El regidor d’Educació i Igualtat, Ximo Rosell, es va mostrar agraït per la col·laboració i participació dels centres i, especialment, per la implicació del professorat i va donar importància a aquests espectacles que “tracten d’una manera pedagògica i entretinguda les addiccions presents en la societat i particularment en la joventut, que està més exposta i és molt més vulnerable.”