L’empresa d’Algemesí participa en un projecte de luxe a la capital d’Espanya.

metalicas martincaLVA.-  El passat 25 de setembre es va inaugurar en ple centre de Madrid el Centro Canalejas, una de les intervencions urbanes més importants dels últims anys en tota Europa. L’innovador projecte ha partit de la rehabilitació de set edificis històrics de la capital, dos d’ells de finals del segle XIX. Com ha resultat, s’ha creat l’hotel de luxe Four Seasons que compta amb un impressionant SPA, una galeria comercial, 22 vivendes de luxe i 400 places de garatge.

L’empresa d’Algemesí Metálicas Martinca va ser seleccionada, per la seua experiència i professionalitat, per a treballar en este important projecte. Les feines que Martinca ha realitzat per al Centro Canalejas han sigut nombroses. En la galeria comercial, l’empresa algemesinenca ha elaborat la impressionant escala central, que destaca per la complexitat i sofisticació de la seua realització a l’estar penjada del sostre.

En l’hotel Four Seasons Martinca ha combinat feines d’artesania i d’última tecnologia. Per una banda, ha realitzat en llautó una rèplica dels passamans originals de la imponent escala de marbre de l’antic Banco Español de Crédito, actualment el lobby de l’hotel, i també dels de l’escala d’hostes. Els muntants originals de la barana s’han restaurat i prolongat per a adaptar-los a la normativa actual. A més, s’han elaborat les estructures del mostrador del lobby i les baranes interiors de les habitacions. El SPA també és un espai destacat en este complex. L’empresa local ha realitzat el mostrador i l’escala del SPA amb llautó i passamans de fusta. Menció especial també per als elements decoratius, com els bastidors de les portes dels ascensors i de les portes folrades en cuir.

En conjunt, un projecte que posa a Metálicas Martinca com a referent nacional en l’elaboració de productes de primer nivell.