El 30 de juny, el sector empresarial d’Algemesí es va reunir en el Hort de la Vila i es va vestir de gala per a entregar el VIII Reconeixement a la Trajectòria Empresarial al que fora el primer president de l’Agrupació Empresarial d’Algemesí.

Miguel Candel rebent el Reconeixement de mans de Javier Faus. M.C.

LVA.-  Més de 180 persones van acompanyar a Miguel Candel en la nit que se reconeixia el seu treball com a empresari, però també com a líder en projectes d’associacionisme de la ciutat d’Algemesí i a la Comunitat Valenciana.

Tota una vida dedicada a l’activitat empresarial, amb una trajectòria dins del món de la importació i exportació principalment en el sector del moble valencià tan reconegut en el panorama internacional, que es va veure reconeguda per tota la societat industrial i empresarial pertanyent a l’Agrupació Empresarial d’Algemesí, EMPAL.

A l’acte van assistir tota la corporació municipal encapçalada per l’alcaldessa d’Algemesí Marta Trenzano i també van ser presents més de 100 empreses, familiars, amics i amigues.

La clausura de l’acte va ser a càrrec de la vicepresidenta de la Cambra València, María José Mainar, la Regidora de Promoció Econòmica, Palma Egido, l’Alcaldessa d’Algemesí, Marta Trenzano i el President de Empal, Mariano Clemente.

Les quatre autoritats que van clausurar l’acte van destacar la labor de Miguel Candel com a empresari i com a part fonamental en l’associacionisme ja que va ser el primer president de l’Entitat de Conservació del Polígon de Cotes i el primer president de l’Agrupació Empresarial.

«Amb el teu treball, no sols has contribuït al benestar social i la creació de llocs de treball, si no que has propiciat l’associacionisme local entre empreses de diferents sectors, generant un clima de participació i col•laboració entre les empreses i els empresaris, i gràcies a la teua aportació hui Empal és una agrupació d’èxit, prestigi i reconeixement. Has sigut empresari, eres empresari i sempre seràs empresari», va concloure Clemente, President d’Empal.