L’Ajuntament millora l’entorn de la plaça de les Tres Moreres substituint les boles de formigó per 12 jardineres amb la intenció de dotar de verd la zona.

LVA.-  Actuar per a millorar l’entorn urbà. Eixe és l’objectiu que pretén l’Ajuntament d’Algemesí amb la modernització de l’entorn de la plaça de les Tres Moreres, on s’han substituït les boles de formigó per 12 jardineres amb la intenció de dotar de verd la zona. A més, s’han incorporat tres bancs nous i tres papereres noves.

Este mobiliari nou s’ha tractat que fora mòbil i s’ha respectat l’espai central de la plaça per a poder fer activitats culturals i d’oci per als més menuts en el seu interior.

Jorge Rodil, regidor de Parcs i Jardins i Espais Naturals, ha dit: “Hem abordat una millora integral en la plaça Tres Moreres per a fer més agradable l’estança del veïnat en este espai recreatiu i de descans. Continuarem amb estes xicotetes actuacions que aporten qualitat de vida als algemesinencs”.

La intenció de l’equip de govern és seguir potenciant els entorns de distints espais de la ciutat amb xicotetes accions de millora.