El menor de 12 anys es trobava jugant amb els seus amics quan es va trencar la teulada d’uralita d’una finca del carrer Sant Josep de Calasanç.

LVA.-  Un xiquet de 12 anys ha mort hui dijous a causa de les greus ferides que va patir en precipitar-se ahir dimecres des de la quarta planta d’una finca situada al carrer Sant Josep de Calasanç, segons ha confirmat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències.

El menor d’origen marroquí ha mort a l’Hospital La Fe on va ser traslladat amb caràcter d’urgència després de mobilitzar-se un equip de SAMU i un altre de SVB, així com un metge d’atenció primària al lloc del succés.

El xiquet s’hauria precipitat de manera accidental en trencar-se la teulada d’uralita i colar-se per un forat fins a impactar amb el sòl d’un pati interior de l’edifici.

En una primera observació, els professionals sanitaris van aconseguir estabilitzar-lo, però les greus lesions que va patir han certificat la seua mort en el matí de hui dijous 12 de maig.

Així mateix, una dona de 38 anys també va ser auxiliada pels metges i traslladada al centre de salut d’Algemesí després de patir una crisi d’ansietat en conéixer l’accident patit pel menor.

La Policia Nacional porta la investigació per a esclarir les causes de l’impacte, per la qual cosa van prendre declaració als amics del menor, així com als veïns de la finca abans d’escometre una inspecció ocular de la teulada on es va accidentar.

La mort del xiquet ha tingut un fort impacte entre tots els seus companys del Col·legi Ribalta on estudiava.